Stichting Houtzagerij Nooit Gedacht

Help ons mee om stoomhoutzagerij Nooit Gedacht te behouden voor de toekomst!

Steun ons, uw donatie is meer dan welkom!

Doneren kan op meerdere manieren, waar u zich maar het prettigst bij voelt. Het is mogelijk om online een bedrag eenmalig of periodiek te doneren, deze service wordt gefaciliteerd door geef.nl en is een gecontroleerde betaalmethode. Indien u besloten heeft om via deze weg ons te ondersteunen klik dan op de onderstaande 'ik steun de stichting' knop of scan de QR code met uw smartphone.

Ik steun de stichting

 

Maar u kunt uw voornemen om te doneren ook kenbaar maken via het contactformulier, wij nemen dan contact met u op. Of u doet een rechtstreekse eenmalige of periodieke overboeking op het rekeningnummer van de stichting: NL 14 INGB 0008 1517 45

Primair ligt voor ons nu de focus op het kunnen aankopen van de monumentale houtzagerij, immers zolang wij niet de eigenaar zijn kunnen we ook niet beginnen met de restauratie ervan, om dit te kunnen doen is veel geld nodig. Daarom is het voor ons ook van groot belang dat u ons project waardeert en ons financieel wilt steunen, elke donatie hoe groot of klein dan ook is meer dan welkom.

Wij zijn door de belastingdienst vanaf 7 juli 2020 aangemerkt als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling)  hier zijn wij uiteraard erg blij mee want deze status heeft namelijk voor u als donateur fiscale voordelen, zo kunt u als particulier 125% van uw gift of donatie opgeven voor de belastingaangifte, voor bedrijven is dat maar liefst 150%. Hoe dat in zijn werk gaat kunt u hier lezen.

Wilt u ons op een ander manier helpen? dat kan, om ons project zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen hebben wij onder andere een donatieposter samengesteld, het is de bedoeling om deze poster op zoveel mogelijk openbare plekken neer te hangen zoals winkels, supermarkten, dorpshuizen, kerken, musea etc. en u kunt ons daar bij helpen om deze posters te verspreiden.

Door op onderstaande afbeelding te klikken kunt u de donatieposter op A4 formaat downloaden, uitprinten en in een openbare ruimte ophangen, het kost een beetje moeite, papier en inkt maar wij waarderen dit zeer. Wanneer u liever niets uit wilt printen dan kunt u de poster ook digitaal via  de sociale media, WhatsApp en/of email verspreiden, op deze manier kunnen we een nog groter publiek bereiken.

Klik op onderstaande afbeelding om te downloaden: 

Download onze donatie poster
E-mailen
Bellen
Info